Some image

Söndagens promenad i skogen.

Drog till skogs… frosten hade lagts sig, -3 grader.

Med Lill Plutten och de fyrbenta. Vi har en tjärn ca 200 meter här ovanför, eftersom inga skridskor var med siktar vi på den helgen den sextonde då han dyker upp igen. Vi skulle ha med puck och klubba också, sedan vart jag påmind om att förra vintern spelade vi på isen. Fick förklara att på havet kan man inte vara före nyår. Men man vet aldrig.

Gissa hur han förklarade hur det var i skogen när mamma dök upp.

Jo det var lite kyligt då solen gick upp.

Lyckligt barn.

Och gissa hur lyckliga de fyrbenta vart då ett par älg ben plockades fram.

Nu vart de sysselsatta ett tag.

5 svar till “Söndagens promenad i skogen.”

 1. Ja lyckliga barn och lyckliga hundar. Finare bilder kan man minsann inte ta. Här är det is på sjön men jag har inte tagit fram mina skidskor för nu har det blivit så knöligt och konstigt på sjön. När det frös och blåste upp igen så blev det bara en massa frysna isskivor som står upp så risken att ramla är för stor. Ha en bra helg. Här har kommit lite snö inatt men bara ett tunt lager som inte ens stör mig.

 2. Så fina bilder från skogen och av både tvåbenta och fyrbenta. Ni ser ut att ha snöfritt fortfarande.
  Ha en skön söndagskväll!
  Kram, Ingrid

 3. Lite kylslaget såg det allt ut, men det finns ju inget dåligt väder, bara dåliga kläder. Å det gällde ju verkligen inte för Lillplutten. Inte för dig heller antar jag. Bilden med Lollo och Lillplutten är för söt:-)

 4. Nu så, nu kommer jag åt blogg och kommentarer igen 😀
  Det var det här inlägget som jag försökte skriv in några ord till. Det var så härliga bilder på barnbarn och hundar, och väldigt vackra frostnupna naturfoton.
  Motljusbilderna är jättevackra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *