Some image

Sundsvall – Staden som aldrig sover.

Min bloggvän Steve gav mig ett tipps den 21 augusti,

Nu när kyla och mörker så sakteliga börjar tränga sig på känns det extra bra att plocka fram nån opublicerad godbit från den sommar som flytt (skrev han)

Så varför inte börja plocka fram opublicerade bilder…

Jag var på väg från ett jobb till ett annat, klockan började närma sig snart… morgon då… (ja BP lär svimma) jag måste bara upp lite högt och beskåda utsikten över stan.
Kyrkan i Sundsvall synes i mitten. På beredskap kan sånt här förekomma ja.

Vy mot Norra Berget, strax nedanför utsitstornet bodde Bloggvännen Christian i sommar, givetvis träffades vi en dag 🙂 (läs gärna på länken)

När jag skulle rulla ut från parkeringen var jag bara tvungen att kliva ned i diket när solen börjat komma upp.

7 svar till “Sundsvall – Staden som aldrig sover.”

  1. Steve inspirerade dig till det här inlägget alltså! Heja för honom och dig. Å vet du vad Åke, tack vare dig behöver jag liksom aldrig gå upp mitt i natten. Jag kan ju bara kika in här och beundra dina fantastiska bilder. Dessutom är din utsikt betydligt vassare än min. Sedan måste jag faktiskt medge att jag den här sommaren lagt mig ofta ungefär vid samma tidpunkt som du gick upp. Men jag har ju ingen ”riktig” kamera. Så min lilla Sony skulle iaf inte klarat av dessa bilder. Tur att jag har dig:-)

    PS. Kul att du repade dig så fort. Undrar vad det var som gjorde att du mådde så illa? DS.

  2. Det känns riktigt bra att vara en inspirationskälla. Så mycket fantastiskt man kan få uppleva en tidig morgon och detta får du dessutom uppleva i jobbet. Magiska bilder.

    Svar: Tack Steve, jag ska komma med mera…

  3. Åååhhh, längtar tillbaka, det var ljuvligt, vi trivdes så bra där i Sundsvall! 🙂

    Svar: Ja det är rätt bra här, tänk att ni var liksom till halva Sverige 🙂 Slå på Sveriges geografiska mittpunkt som ett exempel… Grattis till vinsten igår, gick bra för oss åxå.

  4. Så fint Mycket kan man se om man kliver upp i ottan. Jag är mer på solnedgångar eftersom jag har nöjet att sova till halv 8 varje morgon och därmed missar soluppgången. Enda gången jag ser den är när jag varit på dans och kommer hem vid tretiden men det blir inte så ofta nu för tiden. I somras blev det bara tre gånger tyvärr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *