Some image

Tacksamhet…

Med tanke på drabbade i Las Vegas vill jag försöka med ett litet bidrag till att göra världen ljusare, Eva:s tacksamhet gör vardagen ljusare.

Trevlig resa till Huvudstaden.
SJ.
Internet ombord.
Skyddsombuds kollegor samlade.
Förväntan.
BAM utbildning. (Bättre arbets miljö)
Givande grupparbeten.
Givande utbildning.
Bra utbildningslokal.
Nya infallsvinklar.
Nya ansikten.
Trevliga nya bekantskaper.
Exelent kursledare.
Stockholm.
Söder.
Gamla stan.
Promenader.
Gränder.
Utsikt.
Hotell Malmen.
Hotell frukostar.
Resturang: Soldaten Frejk.
Resturang: Papagallo.
Hösten alla vackra nyanser.
Äppelkaka.
Borta bra men hemma bäst.

Eva Trillian sammlar ihop oss.

7 svar till “Tacksamhet…”

 1. En hel resa i din lista 🙂 Det låter verkligen som en bra tur. Gillar att SJ är med i din lista och tänker att de skulle behöva veta om det och känna sig uppmuntrade 🙂
  Hotellfrukost!
  … och att komma hem. Borta bra men hemma bäst – fint när det är så!

  Svar: Tack Eva 🙂

 2. En totalt lyckad séjour i Stockholm med andra ord:-) Toppen! Äter aldrig frukost hemma (Nespresso och ett glas Brämhults), men hotellfrukostar är oslagbara. Man slipper laga maten och diska efteråt;-)
  Bilderna är suveräna och ger vår vackra huvudstad rättvisa:-)

  Svar: Ja Brämhults ja 🙂 Jag reste i tjänst i fem år tills detta jobb jag har nu… Hotellfrukostar blev det mängder av 🙂 Kul att du gillar mina bilder, det gäller att passa på att föreviga 🙂 Förresten det hade varit ett grovt tjänstefel att inte visa upp din stad 😉

 3. Så vackra bilder!! Och en lång och fin lista! Vi bodde på Malmen förra helgen. Och äppelkaka är ju alltid gott… Härligt att se SJ på en tacksamhetslista, de får ju så mycket skäll och gnäll annars. Min man åker tåg till Göteborg ganska ofta och det är väldigt sällan det har varit strul. Ha en fin vecka!

  Svar: Åker inte tåg så ofta… två år sedan sist, satte mig blixtsnabbt på tåget till Uppsala från Sundsvall och biljettköpet krånglade med att datorn vart svart (hemsidan kraschade typ) Jag tog en skärmdump på kvittot från paddan och hastade iväg (tåget gick om 45 minuter) Tog min padda och for in… Vilket bemötande jag fick 🙂 Vid alla biljett visningdagar sa de bara: Ja just ja du som inte har någon biljett. Det vart tre byten också… Jag förklarade på stationen för första tågvärden bara att jag köpt en bil jag skulle hämta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *