Some image

Tacksamhet…

Följ med oss i Eva Trillians Tacksamhetslista

Min tacksamhetslista över veckan som gott:

Chokladkaka med grädde.
Fruktsallad med grädde.
Jobbet flyter på.
Netflix.
JVM Silver.
Bulinder Munktell (min gode vän i alla snö)
30 pack stearinljus.
Julskinka Nr: 2.
Lill Plutten på besök.
4 Wheel drive.
Sop.
Spadar.
Vedspis.

Tillsammans gör vi vardagen ljusare 🙂

Lill Plutten vispar ju grädden till efterätten 🙂

5 svar till “Tacksamhet…”

 1. Fruktsallad med grädde – mums! Ett av de bästa efterrätter jag vet:-)
  30-pack stearinljus – då tänker jag direkt på stormen Cora som drabbade Norge och norra Sverige. Blev ni strömlösa?
  JVM i silver tycker jag också var strongt gjord!
  Sedan skrattar jag gott när jag läser att du är inne på din andra julskinka. Såg nämligen hos den lokala ICA igår att de uppenbarligen köpt in alltför många julskinkor till jul. Nu reas skinkorna för en spottstyver – innan bäst före datum alltså.

  Bilden på Lill Plutten är ljuvlig. Åssågillar jag färgen på bunken – min favo färg:-)

  Svar: Nej vi blev inte så hårt drabbade… det ven på bra några vägar vart lite svårt att ta sig fram på… det mesta av elledningar är nedgrävt nu på ön… Och sedan jag skaffat elverk som en liten backup har det aldrig varit strömavbrott… Skinkan ja, det vart samma här… Ja hockeyn gav många roliga stunder framför tv:n. Lill Plutten myser jag så gärna till och delar med mig av och du bunken!!! Jag tittade tillbaka och såg att förra gången han var här stod han också då och vispade gräddde ur samma bunke 🙂

 2. Bilder på LillPlutten så här på morgonen är en bra start på även min dag 🙂 Charmen!
  Nickar mig bejakande genom din lista och funderar på hur det kom sig att vi bara tagit oss igenom en julskinka den här julen … 😉
  Sv: Gillar mina ledord för året – hoppas jag ska orka plocka fram dem när de behövs – speciellt på jobbet … då även kyrkans värld kan vara en underlig arbetsplats.

  Svar: Ja barns charm kan man inte blunda för, bara man stannar upp och tittar får man många roliga stunder 🙂 Snart ska han bo här igen, vi fick två datum på helger så man längtar 😉 Hoppas bara på väder så man kan leka ute 🙂 Pulka och spark står redo så klart, kommer även att brassa på med ved och grädda kolbullar ute i det fria 🙂

 3. Det går alltid att få till en lista över sånt som man är tacksam över under veckan som gått även om man som jag inte delar med mig av den till andra. Listan får en att tänka till och upptäcka att även det lilla i tillvaron är betydelsefullt. Förmodar att det också var Evas tanke när hon spred sitt budskap och uppmanade fler att hänga på.
  Härlig bild på Lill Plutten 😀

  Svar: Självklart kan det lilla betyda mycket också. Sedan bestämmer man ju helt sin gräns för vad med vill dela med sig av. Jag gillar Evas ide och vill puscha andra till att ta vara på de små guldkornen i denna tid som är rätt mörk ibland av tex ondska.

 4. Vad du myser och jag gillar att läsa om din tacksamhet 🙂
  Puss till plutten/ kram

  Svar: Jo det gäller att ta tillvara på de härliga stunderna, världen är full av så mycket tok nu. Tillsammans kan vi göra vardagen ljusare 🙂 Pussen ska framföras!

 5. Glad och fin lista! Ja JVM-silvret var inte dumt. Och fruktsallad är super gott, har jag ätit senast idag. Och barnbarn är ju bara bäst!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *