Some image

Tacksamhet…

Under den här bilden återkommer, varje måndag, det som förgyllt den gångna veckan.

Eva allas våran Trillian står över denna vecka.

Talgoxens vårsång.
Snöskopans storlek.
Snöspade.
Djuren från skogen på besök.
Fri från förkylning.
Tryggt larm inmonterat.
Vanilj gräddglass.
Stekta bananer i smör.
Choklad med Rom.
Isterband med stuvad potatis.
Snäll kompis.
Hjälpsam granne.
Längre ljust på dagarna.
Spikpistol.
Bygg såg.
Stearinsljus.
Trygg bil för årstiden.
Skottade tak.

Tillsammans gör vi vardagen ljusare.

8 svar till “Tacksamhet…”

 1. Bra att du håller Tacksamhetsmåndagen igång. Eva”svek ju idag eller igår om jag ska vara korrekt här när jag kommenterar.

  Vad gäller mat och dryck är vi då inte alls överens;-) Men Kurre ”räddar” hela listan:-))))

  Svar: Ja så satt jag Kurre med kusin först också 😉 Romen var sisså där… lite för mycket cocos i mitt tycke… (fick inte i mig det lilla glaset ens) Till den äkta varma kakao drycken vart det helt annat serru 🙂 Va gillar du inte isterband med stuvad potatis?!?! Grovarbete som snöskottning för att inte säga tak hela helgen krävdes riktigt styrka i kistan!!!

 2. Så många punkter du bockar av på tacksamhetslistan. Ja det skulle jag säkert också kunna ragga ihop. Men jag känner att behovet inte finns, jag vet det inombords ändå. Livet går upp och ner, men oftast tänker jag varje morgon jag vaknar att jag är tacksam över att få uppleva en ny dag.

 3. Ditt inlägg ger mig hopp om liv. Den här veckan är era (din och Karins) listor mina ljuspunkter 🙂 Stort tack!
  Återkommer med nya krafter nästa vecka!
  Önskar dig en fin fortsättning på denna!

 4. Godmorgon du rallyfantast. Det är faktiskt jag också! Uppfödd i de finska rallyskogarna, varit åskådare på finska rallyt några gånger, och vet du, tills för bara ett par år sedan hade vi flera rallysträckor under Svenska rallyt här i krokarna! Fredriksbergs motorklubb var arrangör på två sträckor och alla bybor, då menar jag alla, både gammal som ung var ute och hjälpte till! Utom jag, jag var bara åskådare o höll mig bakom kameran. Nu finns inga dalasträckor kvar i rallyt, vilket vi tycker är förfärligt synd förstås. Hela byn levde ju upp precis som det nu gör i Torsby. Folkfest är bara förnamnet! Ha en fin tisdag, vi har sol o tio kalla!

 5. Isterband med stuvad potatis, evigheter jag år det! Det vattnas i munnen!
  Härligt med ekorren som också får äta av fågelmaten. Noterade att han var så grå i pälsen. det är inte ekorrarna i Skåne, det är ju nästan aldrig snö här. Naturen har ordnat det fiffigt!
  Ha en fin vecka!

 6. Stekta bananer i smör är nåt för mig som älskar bananer. Vilken härlig tacksamhetslista och bilderna är ju hur härliga som helst att lägga blicken på. Bilderna på ekorren är ju magiska och jag blev så rörd av bild nr 3. Vad mysigt ni har det

  Ha nu en skön dag
  Hälsning
  Malin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *