Some image

Tacksamhet…

Under den här bilden återkommer varje måndag, det som förgyllt den gångna veckan.

Vårdagsjämning.
Våffeldagen.
Snöskor.
Sol.
Skyltsöndag hos BP.
Vårkänslor.
Lill Plutten helg.
Sommartid.
Ljusare kvällar.
Hockey pojke.
Stekt röding.
Pärstamp.
Vacker hytt utsikt.
Blå himmel.
Klubbor av plast.
Vintrig söndag.
Rinndropp från taket.

Tillsammans gör vi vardagen ljusare.

Följ oss hos Eva Trillian

6 svar till “Tacksamhet…”

 1. Våffeldagen och sommartiden glömde jag på min lista. Och stekt röding är ju så gott.

  Svar: Ja rödingen fick jag till middag igår och våfflorna till lunch 🙂

 2. Tack du Åke!!! För att jag får vara med på din tacksamhetslista alltså. WOW, det var en överraskning:-) Lillplutten är ju sååååååå söt! Å det ska ju böjas i tid, helt klart! Ishockeymålvakt är det som gäller. Bra där, för Timrå är väl inne i direktkval till SHL Är fotbollsfan, så ishockey är jag inte så insatt i;-) Å med den utrustningen kan han kanske satsa på innebandy också. F*n, nu blev jag aningen osäker om han tränar hockey eller innebandy;-)

  Droppande från taket där hos dig måste väl vara ljuvlig musik. För det finns ju hopp att snömassorna försvinner före midsommar;-)

  Svar: Taket ja, det riktigt rann 🙂 Men det gick över på söndagen… då kom det 5 cm snö, men vad gjorde det när första passset med puck o klubba gick i pyjamasen 🙂 Han har skridskor men det har jag inte fått varit med på ännu… Jo Timrå kvalar mot Karlskrona och förlorade i söndags i förlängning i första matchen… På första bilden är det Timrås matchtröja såklart.

 3. Lill Plutten helg 🙂 Låter härligt 🙂 Konstaterade på 4-årskalaset i helgen att man nog aldrig känner sig så stor som när man fyllt 4 år 🙂
  Sol, blå himmel och våffeldagen – vi går mot vår vad vädret än säger 🙂 Det var bra att påminna oss om det igår när det snöade här – igen.
  Tack för din fina kommentar hos mig 🙂
  Önskar dig en fin fortsättning på veckan!

 4. Vilken fin lista! Och extra härligt med en glad och pigg ”junior”. Jag är tacksam för att få ta del av dina bilder och funderar under tiden jag njuter av dem vad jag är extra tacksam för.
  Filmsnutten med takdroppet är som ljuv musik.

 5. Stekt röding, du kan tro att det vattnas i munnen. Fjällröding är min absoluta favoritfisk som tyvärr inte finns att få tag på här nere.
  Ny förlust för Timrå igår. Efter att ha sett dessa två matcher mot Karlskrona så börjar jag tvivla lite. Jag tycker att Timrå uppträtt lite för juniorbetonat och får konstatera att det är väsentlig skillnad på SHL och HockeyAllsvenskan. Men, jag hoppas att det lossnar och att Timrå vänder.
  Jag ser på dina bilder av Hockeypojken att återväxten är säkrad.

 6. Det var mycket att vara tacksam för. Vilken gullig liten kille och så bra bilder som vanligt. Nu triggade du igång längtan efter stekt strömming och potatismos 😉

  Glad Påsk till dig och din familj
  Hälsning
  Malin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *