Some image

Tjugondags Knut är inte alltför långt bort

Dvs. 20 dagar efter jul som blir den 13 januari är det 8 dagar till. Här slokar julstjärnor, skinkan är mindre än en tändsticksask och senapen är det bara en fuller tub kvar av. Julen går mot sin ände och julgransplundring känns som nästa steg.

2 svar till “Tjugondags Knut är inte alltför långt bort”

  1. Så var julen är förbi för den här gången. Inte mycket att sörja över. Den kommer ju tillbaka strax igen 😉 Plockade bort alla tomtar och annat pynt idag men ljusstakarna får vara kvar ett tag till. Lyser upp och ger lite värme i själen när det blåser runt husknuten. Det var inte mycket kvar av den skinkan. Vilken bild !! och..har ni förbrukat så mycket senap ?? 😉 Vänta.. nu blir jag lite vilsen. Din header var när jag precis tittade in här hos dig var en av dina fyrbenta. Nu är det en svan !! Väldigt vacker. Måste logga ut och logga in igen och se om vovven är tillbaka 😉 Ha en skön söndag 🙂

  2. Ja…!! Nu är jag här igen och så ligger vovven och myser i gröngräset. Men… nu är jag ju plötsligt i Paris. Kul och fyndigt. Blir ju nyfiken på vad som kommer härnäst men det verkar som man måste logga ut för det byts bara bild en gång, tror jag… Återkommer!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *