Some image

Tråktorsdag.

Jag hänger på KajsaLisas Tråktorsdag

Dom enda gånger jag varit ut har det varit färde till plåsterkåken denna månad, á två gånger i veckan. Nu satte jag en tråkig plastpåse i den tråkiga skon.

Därefter tog jag 4 hjuling bortöver den gråmulliga badstranden.

Och tråkigt när löven faller av träden. 

Jag plockade upp ett medhavt äpple och tänkte på livet…

Den gråmulliga torsdagen gjorde sig till känna.

Men ok då, den grå dassiga foten fick lufta sig. 

9 svar till “Tråktorsdag.”

 1. Usch! Ja, mycket tråkigare hade det knappast kunnat bli. Tycker väldigt synd om dig faktiskt, för jag minns ju dina vandringar/långpromenader med grannen och kompisen. Gissar att du inte är fir for fight där inte, inte än i alla fall.

  Åsså torskade Timrå ikväll också. Japp, en riktigt tråkig torsdag för din del. KRAM!!!

  • Tack för den kramen BP! Nu är det fredag och jag är på benen igen… igår kväll laddade jag ur bilderna till tråktorsdag i första periodvilan (det såg hyffsat bre ut då) och lade in dem i dem mellan andra och tredje och satte texten. Jag såg med egna blå vart det lutade på hockeytävlingen och vill klart påpeka att alla inte behövde duscha. Det var en bedrövlig insatts tyvärr. Men dom är som mig, vi kommer alltid igen. Efter matchen slog vi om och såg några avsnitt på Netflix serien The Pacific (krigets bedrövelser åren runt 1944) Jag stannande förresten till vid min granne, vandringskompisen när jag drog ut ut luftade min hjärna, där satt jag på 4 hjulingen och inte kunde hjälpa till med att lägga plåt på hans garage han byter ens… nu går det ont på riktig. Nu ska jag sno ihop en färgglad fredag, kanske lättar upp 🙂 Och sedan på fm blir det dubbla besök på plåsterkåken (omläggning sår och ortopedtekniska)

  • Ja tråkiga torsdagar kan vara värt att bevara 🙂 Nu fick jag komma ut och lufta hjärnan lite på egen hand… det var lite lycka att få sitta där på sadeln och käka ett medhavt äpple på min miljövänliga fordon. Ja man kommer långt ut i naturen med 4 hjulsdrift. Det måste ha varit vinden som orsakade en liten tår i det hela.

 2. En riktigt tråkig Torsdag för dig detta, du som är van att hålla igång med än det ena och andra. Att inte kunna vara ute på dina bild promenader och inte kunna hjälpa grannen osv det förstår man att det svider hårt.
  Det är tur ändå att du har din 4-hjuling och kan komma ut i skog o mark, likväl på stranden för att må gott på ett annorlunda sätt än vanligt.

  Det skadar aldrig att stanna upp och reflektera på livet!

  Snart så är du fit for fight igen då plåsterkåken är så noggrann att plåstra om dig två gånger i veckan..

  Trevlig helg!
  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *