Some image

#trix #fix #knöl & #bök samt en fin morgonstund.

2018-07-10 tid 20:59.

… tillbaka backad och gräset klippt…

En viss frid andas över fjärden tiden 00:20…

Daterat 2018-07-11 klockat 07:06, paret blev kvar här i sommar… jag hade hoppats få se några ungar… men boet blåstes ut en natt av hård vind från granen strax bredvid.

Timmen senare sitter jag fortfarande och njuter av denna morgon, där dropparna faller och doften tränger in genom altandörren som står på vädring… Jag roddar runt på diverse bloggar, jag ser mamma skata med sina två ungar under taksprånget… jag hinner inte få upp kameran och fånga deras tjaffs… den ena tar stegen upp mot takets topp i dom små regnstänken. Tanken för mig att tålmodighet fodras alltid bakom linsen… ibland så vinner man och en annan gång förlorar man.

Vad studsar mer fram? Jo han som lyssnar på ljud bland klövern.

5 svar till “#trix #fix #knöl & #bök samt en fin morgonstund.”

 1. Så fina fiskmåsar. Sådana finns det bara två stycken här men jag har en skäggdopping som har över 20 ungar med sig men hon måste nog tagit någon annans barn för så många ägg får dom väl inte vad jag kan förstå. Jag är glad att fotbollen är slut snart för jag ska på första dansen ikväll och vill helst att det är några karlar där. Nu har det varit hopplöst Jag har missat många danser tack vare fotbollen

  Svar: Hoppas dansen vart till belåtenhet 🙂 Bara en match kvar nu, 20 ungar!!! helt otroligt!

 2. Här kan jag inte låta bli att skratta. Alltså gräsmattan under båten är ju lika sönderbränd som allt gräs här. Trodde att man slapp klippa det då. Det har min kompis som just nu befinner sig i Skåne berättat – att hon slipper klippa gräset alltså.
  Nattbilden är ju såååå vacker.
  Så ni fick iaf några regnstänk. Det kan jag inte skryta med, men för böndernas skull hoppas jag faktiskt på några rejäla regnskurar, bara dom kommer under nätterna;-)

  Svar: Det var högt gräs runtom den utanför bild, jag fick inte in den riktigt i höstas… denna ska jag bara plocka motorn ur… Jag har inte diskuterat ännu med mina bönder i närheten… men att det växer dåligt på åkrarna kan man se…

 3. Jag blir så glad när jag får se bilder på traktorer, Tack! vad fin din är. Underbara bilder med fåglarna också plus solnedgången.

  Ha nu en skön fredag
  hälsning
  Malin

  Svar: Tack Malin!

 4. Trix & fix, knöl & bök låter bara så härligt. Då har man lite av varje att ta tag i.
  Tryggt att ha fordon för de flesta underlag.

  Svar: Jo det är lite av en förutsättning… ska man leja någon för allt blir det lite omständigt liksom… eller då gick det inte att hålla på typ.

 5. Vilken fantastiskt fin båt helhärlig. Det är så där en båt ska se ut

  Svar: Ja båten är härlig! Vi river nog av ruffen i vinter så det blir bättre ”friare känsla med havet”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *