Some image

Uppdatering från kusin vitamin.

Han skickade en bild igår kväll över bukten där i Gran Canaria. Jag pratade med honom i telefonen idag. Nu är det snart slut på sötebrödsdagarna för på lördag packar de väskan och beger sig hemåt Svedala. 3-5 cm snö talade jag om 🙂

Men jag bor inte så tokigt jag heller, skymningen ikväll från Nacka 🙂 

 

 

5 svar till “Uppdatering från kusin vitamin.”

  • Jodå skotern åker fram, spark liksom skidor och sedan fryser havet så man kan promenera där 🙂 Och varför inte pimpla när våren närmar sig.

 1. Finn ett fel på din bild: SNÖN!!!
  Himlen som din kusin fotat är outstanding. Är det Puerto Rica han befinner sig i? Susjos en bloggvän är också där just nu och njuter av 23 grader, fina himlar och garanterat ingen snö;-)

  PS. Alla i din familj verkar vara proffsfotografer:-) DS.

  • Jo dom är i närheten, jag kan inte alla bebyggelser Markus beskriver… men han vissaste upp en rondell som ligger strax bakom hans hus när han gick men Messenger på och talade samtidigt. Som Susjos hade med en dag. Jodu min kusin och jag är uppväxt som bröder nästan när det gäller fotografering… min far och hans far och Markus farbror filmade och fotade redan innan vi föddes.

 2. Jag har kollat på din Youtubekanal och gillar verkligen dina filmklipp. Även kul att få se från Tännforsen dit jag varit på klassresa när jag gick i skolan. Du är proffsig och kreativ

  Sen njuter jag hejdlöst av dom två magiska bilderna i ditt inlägg

  Ha en fin lördag
  Hälsning från Malin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *