Some image

Uppdatering.

Tack för alla krya på hälsningar. Jag mår bättre och var för första gången ur loppislådan mer än halva tiden igår. Vingligheten består och den onda i halsen återstår. Förflyttade mig till tv soffan med där uppburrade kuddar vart vidare vila. Smaken är värre än baken. Jag börjar få hum vad jag kan stoppa i mig. Som igår rörde jag ihop köttfärs och lök med svamp, det var helt ok. Spagettin till fick duga. Kryddor behövdes inte denna gång.  Två dl köttfärs kändes som en lycka. Vattnet har faktiskt börjat bli en naturell dryck. Den här bakterien eller vad man nu ska kalla det önskar jag inte någon. Jag har tre sprutor i kroppen sedan före jul. Som igår känner jag en som fick sin fjärde. Den personen fyller 101 år om tre veckor och grejat 2 st covid som knackat på. Jag har ingen info x antal avlidna och insjuknade tills  idag mer än att inte jag står med i statistiken som inlagd på sjukhus. Denna bakterie kröp aldrig ned i mina lungor. Men jag vill betona att verkligen vara rädda om er. Tänk er för. Jag missade troligtvis en detalj. Så här med facit… ja… Jag är glad att jag inte tagit med mig någon. Idag är det 6 dagar sedan det slog ned. Jag och min livskamrat känner oss bättre men långt ifrån bra. Hon är liksom en dag före och ibland efter… Till helgen som kommer vi att få avstå en mycket rolig grej vi skulle vara med på, som vi längtat länge på. Det är personer som vi inte tänker chansa att träffa. Denna sjukdom behåller vi i oss själva. 

Jag har intervjuat några som bara känt en lättare förkylning, jag är glad för deras skull. Så än en gång var rädd om er. 

Snart ska jag undersöka varför kommentarer faller bort eller inte går in, jag ser på mailen att ni försökt svara. Det är noterat. Jag har inte orkat följa det bara. Mitt huvud är fortfarande inte i form. Som ett täckt lock ligger över huvudet med mycket försämrad hörsel också. 

Hälsningar från admin.  

3 svar till “Uppdatering.”

  1. Aj,aj så hårt drabbade du/ni verkar att vara. Man kan undra om både vanliga influensan och Coviden slog till samtidigt på er. Jag hade influensan i december ( tror jag för båda Covidtesterna var negativa) Ta det lugnt och fortsätt vila!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *