Some image

Vad naturen bjuder på igen en onsdag.

Vädret rår man ju inte på en onsdag 🙂 

Och ned på isen, vilket håll ligger vinden åt tro…

Det blir inte mot norr idag där Gistaholmarna ligger .

Vi drar mer mot öster tyckte en i sällskapet:)

Men vänta nu!!! Hål i isen?

Husse: Det är ju något som låter…

Jodå, våren är på stort G, det porlar i bäcken 🙂 

Vi tar en liten paus för fotografering (brukar alltid bli så på denna sten) 

Inte ofta jag får vara med på bild två dagar i rad 🙂

Å inget vatten att dricka…

Nu kommer vi till dom två minsta kobbarna i skärgården.

Dom ligger strax bredvid varandra.

Nä nu tassar vi allt hem över 🙂 

5 svar till “Vad naturen bjuder på igen en onsdag.”

    • Tack Christian! Jo det är en bit kvar, men det gör inget våren den kommer som alltid. Förr eller senare 🙂 Man får passa på och njuta av andra saker ute i naturen. Som idag fredag vaknar man av ett vitt landskap, träden är vita igen eftersom det fallit ca 5 cm snö.

  1. Burr, burr, burr;-) Härliga bilder att titta att beundra framför skärmen i en varm lägenhet. Ser att du har rejäla vinter-/gummistövlar på dig. Å så har du blivit med skägg också, precis som alla andra;-) Eller det kanske är en fem-dagars bara som snart ryker;-)

    • Tack BP! Stövlarna är en snöskoterstövel, stabil och varm som passar till att promenera i både kall och blöt miljö, dessutom mycket lätta och skaften är 38-40 cm höga som passar sig utmärkt till alla möjliga snöiga miljöer. Skägget var bara en tillfällighet, det åkte bort vid hemkomsten efter en skön dusch. Jag lämnar mycket sällan mitt hem mer än för naturen, jag hade ett ärende till fastlandet dessutom.

  2. Underbart ! Ljuvliga vintriga foton med vår i luften. Sjöberg ropar brukade vi säga när det började sjunga och ålva i vikarna hemma på Åland. Mäktigt mäktigt.
    Sådana stövlar hade jag också, Uffe med. Vi lämnade dem kvar utifall att de nya ägarna bara ville kliva i dem och gå ut på isen de också. Vet inte hur det gick dock. Här behövs de definitivt inte.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *