Some image

Valborgsmässoafton från Märrgård.

Åke startade med en släntöl.

Kom på att flaggas skulle hissas för Kalle också naturligtvis.

Jodå det var rätt sort.

Här kommer LillPlutten på sin fyrhjuling farandes.

Han tog en repa ned till havet först.

På väg upp igen.

Stannar av maskinen.

Nu hade pappa Henke tänt brasan.

Det lades på mer bråte eftersom…

Det vart en ljuvlig stund med värmen i den kalla kvällen.

Barnen grillade marshmallows vid en egen eld, i grytan. 

Första parkett.

Lola vart lite pömsig efter dagen… hoppade upp i LillPluttens knä 🙂 

Eldvaktare i högform. (Rebecca & Plutten)

Behöver inga ord.

Behöver inga ord två.

Klicka gärna filmen nedan.

8 svar till “Valborgsmässoafton från Märrgård.”

  1. De sista två bilderna behöver verkligen inga ord. De är helt fantastiska, faktiskt ännu mera spännande än elden i filmsnutten. Och det säger inte så lite;-)
    Å så relaxade ni är på Alnö – hahaha:-) Sedan gladde det mig att se Arctic Cat loggan på en av fyrhjulingarna. Jobbade ju för företaget som sålde dessa ATVs i Sverige. Så varje gång jag ser en Arctic Cat ATV eller snöskoter gör mitt hjärta ett extra skutt:-)

    • Tack BP! Jo Arctic Cat och Polaris är väl de bästa märkena inom branschen, därefter kommer väl Lynx som jag åker nu. Polaris & Arctic Cat tillverkas väl vägg i vägg eller kanske i samma hus. En Polaris jag åkte satte jag in Arctic Cat drevning i växellådan, hej vad det gick. Den gjorde 160 km på mätaren och min kompis Kenta med en Polaris Storm äkte aldrig förbi mig i skogen 🙂 Men på rakor och sjöar gjorde ju hans 180 knyck, så där blev jag lite efter. Varje gång när vi stannade låg jag hack i häl och han frågade alltid vad jag hade för maskin? Jag vet inte sa jag (och jag viste inte trimmet heller i maskinen) Jag förstår att hjärtat ditt hoppar till då du ser den loggan 🙂

  2. Ååh så härligt med egen majbrasa . . . man kan faktiskt bli lite avundsjuk ibland . . . å du, den där ”lille plutten” är ju inte så liten längre . . .

    • Jo det är trevligt med egen majbrasa, vi brukar växla vart vi är. Jag ska börja kalla han för Plutten, i oktober blir han 8 år.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *