Some image

Vila i frid vår lille svarta fyrbente vän.

Nu är vår svarta fyrbente älskling borta, diverse sjukdomar gjorde att vi var tvungna att ta det beslutet, ett svårt beslut men det rätta för Lola hon blev ju ändå 14 år men saknaden kommer att bli stor

❤️

 

Morgon den 23 maj klockan 03:30, ingen tassar vid min sida längre.

Undra hur många gånger vi passerat på denna spång på väg mot havet…

Några måsars skrik, några änder som sommar förbi… morgonen är ljuvlig men…

Här startade alltid våra vinterpromenaderna på isen… antigen tassade vi till vänster eller till höger…

Nu står jag här ensam klockan 03:46.

 

Den sista långa promenaden för lite mindre än 1,5 månader sedan… du vilade på en bänk ute på Gista Holmarna. Jag tror du njöt lika mycket av stillheten som mig. Du viste alltid vilket väderstreck som var hem.

Du löd mig alltid så fint, jag ska vara ärlig, jag bad dig hoppa upp hit. Du viste om när kameran var framme.

Tack för alla fina stunder och promenader ute i naturen

16 svar till “Vila i frid vår lille svarta fyrbente vän.”

 1. Jag beklagar sorgen efter eran fina hund. Än om hon blev gammal så var hon ju en familjemedlem och man sörjer. Det blir tomt. Så magiskt vackra bilder till Lolas ära. Så fint och rörande där hon står och tittar ut över nejden.

  varm kram!

 2. Så ledsamt att läsa, men den dagen kommer ju förr eller senare och du fick njuta av Lolas sällskap många år. Kanske orkar du ta steget och skaffa en ny promenadkompis så småningom.
  Tröstekram från Ingrid

 3. Beklagar verkligen Åke! Nu förstår jag din kommentar hos mig …
  Det är såå fruktansvärt detta när dagen kommer och man måste ta det svåra beslutet. Även om saknaden och sorgen känns oöverstiglig, så känns det ändå bra att man tog beslutet och ens finaste vän slipper plågas.
  Varm kram och många tankar till dig Åke.

 4. Jag beklagar sorgen, saknaden! Det känns, jag vet ju själv…det är många år nu sedan mina två älskade hundar lämnade världen men fortfarande blir jag gråtmild när jag tänker på dem. De finns alltid inom en. Så kommer Lola att finnas för dig, för din familj. Hon tassar på med er hela tiden.
  Du ger henne din vackraste morgon, så fint, så kärleksfullt.
  Varm kram, tröstekram!

 5. Beklagar sorgen Åke. En så fin och trogen familjemedlem saknas, det förstår jag verkligen. Först din älskade Tuss och nu Lola. >En liten tröst är kanske att ni hade roligt tillsammans och att du har fina minnen. Och inlägget med dina fantastiskt fina bilder är ett väldigt vackert minne. KRAM.

 6. Beklagar er sorg. Och Lola var ju en så fin och viktig familjemedlem- Men åldern tar ju tyvärr ut son rätt ibland; både på djur och oss människor. Och många vackra minnen har ni med er .
  Ett fantastiskt inlägg med otroligt vackra bilder och samtidigt så fina minnen från er tillsammans.

 7. Dina inlägg och fina bilder på hundarna hade alltid det där lilla extra och en fin närvaro som jag verkligen gillade.

 8. ♡♡♡♡
  Det är så tufft när man behöver ta de där besluten om en älskad fyrbentfamiljemedlem. Men hon har haft det bäst med dig/er. Vet att saknaden är stor. Tänker på er. ♡♡♡♡

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *