Some image

Weekly photo challenge: Vecka 27 – ”Spets”

Tyckte nånting kunde bli riktigt spännande när solen skulle gå upp, tordes aldrig somna. Nu tog jag min Nikon och mig själv till sin yttersta spets.

När klockan blivit 02:36 gick jag äntligen ut.

Avtryckaren gick varm…

Ett lätt porlande regn… behöver jag nämna doften när jag låg där på gräsmattan…

Blöt mage, blöta armbågar till blöta byxor… Men vad gör det!!!

Humle.

Syren.

10 minuter kvar…

Lupin.

Vindruvorna växer på.

Körsbär.

Saknas 7 minuter.

Skarvar på fisketur.

3 minuter kvar…

03:11

Kände mig iakttagen… jodå där satt grannens katt Ingemar, troligen funderade på vad jag gjorde ute, vi hade varsin jakt 😉

Vred mig 180°…

Humlen fick bli skatten idag.

Sanna är uppfinnaren av detta tema.

Fler bidrag finner ni Här

15 svar till “Weekly photo challenge: Vecka 27 – ”Spets””

 1. Oj vilka foton och vilken hårding du är som kliver upp mitt i natten och blöter ner dig i gräset. Här är det så kallt på nätterna så man vill inte sticka ut näsan. Knappt varmgrader ens.

 2. Wow så läckra bilder! Det var verkligen mödan värd att bli blöt och kliva upp mitt i natte för dessa bilder!!

 3. Vilka bilder!!! Förstår dock inte att du håller dig vaken till klockan 02:36 för att bli blöt och troligen (nästan) fryser ihjäl. Eller jo, allt för bloggen såklart:-) Å då jag brukar sova mitt i natten och troligen aldrig skulle ta sådana bilder heller, så njuter jag för fullt av dina foton:-)

 4. Är detta ett av dina bästa bildinlägg någonsin? Så är det!
  De första 8-9 bilderna var helt magiska, snyggt jobbat!

 5. Jättefina bilder rakt igenom. Det blev en riktig bildupplevelse för oss åskådare som tittar in på din blogg. Bra jobbat ! Skulle väl kunna önska jag kunde tolka katten Ingemars funderingar när ni mötts där i det blöta gräset båda på jakt men på olika saker 🙂
  Önskar dig en fin helg !

 6. Men du så fiffigt, fast jag hade inte pallat att gå ut missinassen, vilken tur du gjorde det istället, resultatet blev magnifika spetsiga foton! Vilken kreativitet du uppvisar! Och alla färger man får på köpet som kontrast till skuggorna.
  Ha en fortsatt skön sommarhelg, här står det 2-1 till Sverige just nu…tummarna håller på att hamna i kramp!

 7. Det var strongt gjort att gå upp mitt i natten men det belönade sig med vackra bilder. Jag blir lyrisk. Du/ni bor ju så fint till också

  Ha en skön söndag
  Hälsning
  Malin

 8. Vilka fantastiska bilder! Och bara att du ger dig upp och ut i denna natt för att ta bilder. Men å andra sidan är jag glad att du gjorde det. Annars har jag ju inte fått se dem. Och skulle jag välja en favoritbild finge jag dra lott.
  Tack för att du delar med dig.

 9. Tyvärr kommer jag aldrig upp så där tidigt men bilderna blir ju fantastiska, vilket motljus. Jättehäftiga skuggbilder och fin regnbåge.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *