Some image

Weekly Photo Challenge: Vecka 52 – ”Avspeglat”

Jag provar sista veckan detta tema, under 2018 har Sanna lockat med oss i 52 roliga och välvalda veckoteman att tolka med text och/eller bild, och för mig är det första bidraget 2018. (jag vet inte vart jag sätter för länk eller så…)
BP kanske vet hur jag länkar?

Speglingar av mina lysande juldetaljer får pryda fönstren.

Spegling i ett vitrinskåp.

Lillplutten stirrar med stora ögon på Kalle och hans vänner på julaftonen.

Bergmans fiskestuga på andra sidan Klingerfjärden vid Indalsälvens delta, nu på morgonen när solstrålarna kämpar sig in i fjärden som speglar sig in i fönstren…

19 svar till “Weekly Photo Challenge: Vecka 52 – ”Avspeglat””

 1. Dina avspeglingar blev till jullika prydnader minsann. Här töar det för fullt och blåser men det var så mycket snö förut så det blir väl mer lagom och sparkföre blir det nog och det är bra för på nyårsafton blir det sparktävling. Vi är 20 stycken som ska braka iväg nerför backen mot sjön. Det du. Nu önskar jag dig ett gott nytt år och jag hoppas att du gör dig en tur upp mot det här hållet så vi får träffas i verkligheten

 2. Oh vilka fina speglande bilder. Jag gillar bäst den andra där ljusen speglar sig i fönstret och återger sig i den lilla stugan vid vattnet. Otroligt magisk bild.

  Kramiz o god fortsättning på julen

 3. Hej Åke! Är du månne den Åke som jag har haft kontakt med tidigare – vore roligt i så fall. Jag tycker jag känner igen den sista bilden och även namnet Nacka. Dina bilder är jättefina och länken har jag också prövat och den går direkt till Sannas hemsida som den ska. Kul om du hänger på här i fortsättningen.
  Önskar dig en god fortsättning på julen!
  Ingrid

 4. Men åh så liten lillplutten är där på stolen, tur han når över bordskanten så han ser teven! Och så allvarlig sen…gullplutt.
  Härliga avspeglingar, speciellt fint är det med levande ljusen som speglar sig, gillade ljuslågorna som speglade sig på taket väldigt mycket, då allt annat i fotot var ganska avskalat. Önskar dig gott slut på detta året, du hänger väl på veckoutmaningarna som utlovats fortsätta även nästa år!

 5. Vilka härliga och juliga avspeglingar! Fantastiskt fina! Älskar ljusen på ladan, en absolut höjdare, där ladan blir liksom en ljusstake. Suveränt bra jobbat!

  Du verkar ha gjort allt rätt med din länk, då den finns med på Sannas inlinkz sida. Bra jobbat där! Och många har ju redan hittat till dig. Kul! Om du glömmer till nästa vecka hur du har gjort så får du här en ”fusklapp”.

  1. Kopiera url:en på ditt inlägg.
  2. Gå in hos: http://gemsweeklyphotochallenge.blogspot.com/
  3. Scrolla ned tills du kommer till deltagarlistan och tryck på knappen ”Add your link”
  4. Klistra in URL:en som du kopierat
  5. Skriv in ditt namn ”Åke”
  6. Mata in din e-mail adress.

 6. Vad roligt Åke att du är med! Väldigt vackra bilder där avspeglingarna är vackra. Lillpluttens känsla avspeglas också i hans ögon så den bilden har flera speglingar. Men den samt den sista med fiskarstugan blir nog favoriterna. Men alla är så fina.
  Önskar dig god fortsättning. Och en jättefin tolkning av temat blev det. Stort tack!

 7. Spännande speglingar du har fångat!
  Så klart att du ska vara med i denna utmaning.
  Djungeltelegrafen har meddelat att den fortsätter nästa år 🙂

 8. Vilka enormt vackra avspeglingar! Så det kan bli på jul i fönstren.
  Jag har varit med i Sannas roliga utmaning men fick ”ont om tid” fast det finns ju inte, tiden är. Nu blev jag lite lockad, får se.
  Gott nytt år!

 9. Intressanta speglingar! Den med ljusen och uthuset är ju för läcker, det ser ut som att det brinner i taket och speglingarna av julstjärnan i vitrinskåpet blev ju häftiga. Så fina bilder. Gott nytt år!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *