Some image

Färgsprakande november #22 – När ölen skummar av.

30-dagarsutmaningen med grundaren LillaSyster

Nu har jag fått ordning på alla flaskor o etiketter med innehåll såklart sedan i lördags… det blev en ölprovning på min födelsedagspresent från svågern/vandraren Micke, lådan med Rådanäs öl. Nu när är all antibiotika äro borta från smaklökarna sedan veckan före typ… nu jäklar skulle här smakas 😊 Jag skippar redovisa förrätten, maten och efterrätten, det kan dyka upp lite av det med det ber jag om ursäkt för 😉

Det får även vara ett inlägg till Bloggpolararen Tonys När ölen skummar av.

Först fick de stå inne för placering. Ja förrätt först, huvudrätt, efterrätt osv.

Därefter fick de stå ute i det blåa rummet på kylning ned till 0,5 grader 🙂 

Vi sätter väl igång… 

 

 

 

Vinner på sprakrikaste etikett 🙂

 

 

 

 

 

 

Två flaskor levererades direkt av Mister J från Dycky Brewing. I en app kunde jag följa ingrediensernas status… ja, det var definitivt två godkända ölsorter, och deras tydliga procentandelar var en mycket trevlig upplevelse. 😊

Det hela var en mycket lyckad smakupplevelse!  Tack än en gång för presenten Micke 🙂 

 

6 svar till “Färgsprakande november #22 – När ölen skummar av.”

  1. Här var det öl i parti och minut och visst är det gott med en kall någon gång. Njut fullt ut!
    Rådanäslådan är en sån där låda som jag villhöver.
    Ha en fin fredag!

  2. Trälåda de kom i är ju en höjdare! Så skönt att du är av med antibiotikan och nu känner smaker igen. Mycket gott både på tallrikar och i glasen. Snyggt sprakat och tack för länken. Ha en fin fin fredag så ses vi på tåget imorgon =)

  3. Tack LillaSyster! Jag bara lådan den är en höjdare 🙂 Jo den känns i kroppen var dag angående antibiotikan… Perfekt om imorgon då är vi två 🙂

  4. Ojoj… stilla dig Åke. 🙂 Varje bild var en fröjd att se.
    Det här inlägget väger ju upp alla våra veckor av uteblivna ”Medans ölen skummar av”.
    Riktigt fint inlägg, och en sån fin drickaback.

Lämna ett svar

Upptäck mer från Nacka 144

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa