Some image

Mina Headerbilder.

Mina headerbilder rullar på 13 st. Jag tänker visa upp dom en efter en, samt berätta lite bakgrund. En bild innehåller så mycket information. Bilderna kommer inte i någon rangordning utan var och en har sin egen tjusning fångat genom min lins.

Min headerbild Nr: 7.

Min headerbild Nr: 6.

Min headerbild Nr: 5

Min Headerbild Nr: 4

Min Headerbild Nr: 3

Min Headerbild Nr: 2

Min Headerbild Nr: 1

Min Headerbild nr 1 tagen 2008. En dag när allt gick fel, dagen som dessutom bara kommer vart fjärde år. Det strulade på min arbetsplats för mig… allt gick tungt vill jag lova, jag gick in till min chef och sa exakt: Jag dra åt helvetet. Hade en finsk arbetskamrat som svor just så då han blev upprörd. Pära min chef hade förstått att det var tungt för mig… så han svarade snabbt: Jag far du.

Satte mig i bilen och styrde hem över. Jag bor ju på en ö ute i havsbandet (Alnön) Såg mot söder att solen höll på att gå ned… rattade över ön som det finns ytterligare en lite bro till som förbinder nästa lilla ö (Skorven) Väl framme där efter en promenad på några km var jag äntligen framme vid klipporna med denna vackra utsikt mot söder. Solen hade just gå ned. Jag bokstavligen lade mig ned på magen och började fånga vågorna som slog in. Att det var kallt? Det märker man inte när man hittar sådant motiv. Just på denna dag och precis när solen värmer upp några moln. Tiden då bilden är fångad är klockad till 15:42. Datumet är förstås 2008-02-29. Det vart ett 50 tal motiv och detta är den bästa när jag äntligen fick fånga vågen i detta rätta ögonblick.

Denna bild är döpt till: Vågen. Platsen heter Spikarna. Den finns tryckt på Canvas i stora och små format i både liggande och stående utförande.

Det är tur att man alltid bär runt på minst en kamera 🙂 En tidigare kollega/kompis har döpt mig till den ”vandrande kameran”

Bilden är förstås inte i sitt fulla format och utlagd endast i webformat.