Some image

Sitt ned och njut.

När man flyger drönare samlar man inspiration från andra också.
Följer en kille från vår huvudstad som verkligen kan fånga det här med bildöverföring.
Ludek Hendrych har gett mig tillåtelse att publicera några av han fantastiska bilder.
Som sagt var: Sitt ned och njut 🙂

Ludde informerade hela tiden om brons byggnad från luften. 

 

8 svar till “Sitt ned och njut.”

 1. Det blir vackra vyer med drönarbilder.

  Svar: Jovisst blir det Tony! Jag ska själv prova på mörkerbilder bara jag vet åt vilket håll spakarna går. På kvällen är det mörkt så man måste kunna sin maskin.

 2. Vilka spännande bilder! Helt fantastiskt att ha fått till dem. Tack för denna visning! Och visst känner jag igen mig väl på alla bilder.På bild nr 3, till vänster vid vattnet, är området just där vi bor. Jag ser t.o.m. vårt hus och vår lägenhet.

  Svar: Vad trevligt att erat hem kom med 🙂

 3. Tittade också länge på sista bilden med ”guldbron”. Brukar passera en gång i veckan och följer bygget från marknivå. Men detta var verkligen jätteroligt att se. Fascinerande. Tack!

  Svar: Jo jag ville sprida dessa fantastiska bilder 🙂

 4. Det är bara att dregla! Vilka fantastiska bilder! Den killen kan sin sak och verkar vara väl förtrogen med sin drönare. Så underbart att se min (nästan) hemmaplan från ovan:-)
  Sedan gillar jag hur han ha färgsatt bland annat Sergels Torg, så läckert. Åsså fick ju med massvis med lyftkranar också. Så japp, jag njuter:-)

  Svar: Ja se och njut på BP. Han kan verkligen sin sak. Det här är min dröm att kunna flyga och fota så här. Jag övar på det 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *