Some image

Skyltsöndag #257

Påskdagen är ju alltid en söndag. Och på söndagar Skyltas det precis som BP påpekar, oavsett om det är påsk, jul eller en annan bemärkelsedag. Min skyltskörd kommer från Lillpluttens nya hem.

Den här mössan tyckte jag passade så perfekt i påskägget.

Klart det måste finnas en fyrhjuling på en sådan här stor gård.

Visst sitter han bra?

Skönt att vila småbenen efter en dag på stranden. Vi drog ihop drivved till majbrasan.

Bra precis över till vänster i bild bor vi, ca 5 km fågelvägen. Men kolla in ringen jag markerat. Bäcken till höger rinner över tomten.

Här har det visst andats kärlek.

Klart vi måste testa vinschen lite granna.

10 svar till “Skyltsöndag #257”

 1. Tänk så härligt för den lilla killen att få åka fyrhjuling och hjälpa till med alla roliga saker som man kan göra ute. Det är sådana minnen som han kommer att glädjas åt när han blir stor.

 2. Snygg logga på fyrhjulingen, visste inte att Artic Cat tillverkade sådana.
  En sån härlig dag ni hade tillsammans med förberedelser inför valborg.

 3. Så härligt uteliv och en grabb med rosiga kinder och lyckligt leende, det är livet det! Ja hos oss har det varit bättre förutsättningar med fyrhjuling hela vintern, men nu är jag lite sur för de kör sönder våra promenadstigar i skogen när tjälen precis har gått! Blås inte bort bara, det gäller att förankra sig stadigt i backen idag! Ha det gott

 4. Så stor, nästan vuxen Lillplutten har blivit! Sedan slår mitt hjärta ju lite extra här också. På 1980-talet jobbade jag åt företaget som då sålde Arctic Cat snöskotrar. Då tillverkade Arctic Cat inga fyrhjulingar än. Det började företaget med 1996.
  Å Alexis-mössan är ju perfekt, även om det dröjer ett tag innan ishockeysäsongen börjar igen. Ja, eller den är ju inte ens avslutad…
  Ett härligt skyltinlägg! Tusen tack för det och länken:-)

 5. Det var en jättefin mössa och även en fin pojke. Härliga bilder att njuta av

  Ha en skön fredag
  Hälsning Malin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.