Some image

Skyltsöndag #390

Mitt bidrag till BP:s Skyltsöndag nummer 390 och tänk er bara 10 st kvar till 400.

Lördagen förra helgen började med ett besök på:

Är inte riktigt förtjust i konceptet… men för hemfriden ni vet 😉 

Popcornen är det visserligen inget fel på…

Det gäller att hålla i ordning på alla siffror…

Det flöt ju nästan på bra… 

Därefter vart det till att utnyttja precenten från Lill Pluttens familj 🙂  The Legends på Tonhallen.

En fantastisk show med världens främsta tolkare av Jerry Lee Lewis, Elvis Presley och Roy Orbison.

Jerry Berglund tolkar Lewis helt underbart. Tvåa på tolkning kommer Orbison med Presley som nr 3. Sången som pianospel med musiken med deras pipor sitter klockrent på dem alla.

Tyvärr fick den siste levande IRL lämna i i veckan, klämmer in en egen hyllning här.

                                               Skrev om det i igår Jerry Lee Lewis ”The Killer” stämma har tystnat.

 

En lista på vilka som deltar i BP:s Skyltsöndag

 

 

 

16 svar till “Skyltsöndag #390”

 1. Pinchos har jag inte besökt men bra ändå att popcornen smakade bra.
  Fina bilder från showen, särskilt den där man ser belysningen i rött och gult. Inte min musik direkt men live brukar nästan all musik låta bra och bli till en upplevelse.
  Läcker sista bild.

  • Tack Byblixtra! Ja live är alltid trevligt. Nu har Jerry Lee varit en favvo länge, Orbison upptäckte jag mer på Travellins Wilburys tid (Dylan, Tom Petty, George Harrison och Jeff Lynn. Det kan vara trevligt att prova små rätter ibland. Men Inge favvo hak. Sista bilden arrangerade jag ihop.

 2. Har heller aldrig besökt Pinchos – har fått för mig att det är en restaurang för barnfamiljer……men jag kanske är helt ute och cyklar. Vet inte om vi har den kvar i stan efter pandemin.
  Snyggt skyltat och trevligt med en maffig show! Ha nu en fin kväll och en bra start på november=)

  • Tack LillaSyster! Här i Sundsvall har den överlevt, det krävs alltid bokning. Det är säkert 4 år sedan jag klev in där sist. Det finns en del spännande rätter. Nu hade jag 4 gratis rätter också. Man blir liksom en medlem och kan få en extra då man fyller år. Ja showen är bra, andra gången jag ser dom. Jerry har jag haft som favvo sedan jag var en 6-7 år, rock’n’roll har alltid varit svängigt. Orbison har kommit på senare tid och Elvis är ju Elvis… men ingen stor favorit.

 3. Pinchos finns i Umeå har aldrig varit dit men hört att det är bra mat.
  Kul med en musikalisk tillställning med bra musik av gamla mästare tolkade av andra något yngre förmågor.

  • Kan tänka mig att Pinchos finns i Umeå. Det är väl inte så ofta jag går dit, men denna kväll passade det sig. Jag gillar mer O lerys koncept… men ibland får man kompromissa 😉 Dom här är suveräna musiker och riktigt bra att sjunga. Dom har 20 års jubileum nu.

 4. Dregel, dregel! Fick googla Pinchos för att kolla vilken mat de säljer. Kan lugnt säga att Planksteak och Fish ’n chips var helt i min smak:-)
  Å vilken lyckad helkväll det blev för er! Kul med ett band som sjunger covers och gör det bra. Det händer inte alltför ofta tycker jag.
  Dessutom blev ju hela kvällen även ett perfekt bidrag till Skyltsöndag:-)
  Tusen tack för dina ”aptitliga” skyltar och länken:-)

  • Planksteak åt jag en av, Fish ’n chips blev det två utav, så där har vi samma smak 🙂 Sedan var det något annat jag tog två av också… Dom framträder så bra också. Riktigt bra röstlägen. Och Rock n roll på piano är suveränt.

 5. Har också trott att Pinchos var mer för barnfamiljer, men maten jag har sett på menyerna låter väldigt goda!
  Så kul att du gillade showen du fick i present, inget gåt upp mot att få höra den musik man gillar live!
  Ha det gott!

  • Tack Susjos! Vi har lite olika smaktycken här i huset… så detta är en kompromiss 😉 Hittar man något bra kan man ta flera liksom. Rock n roll gillas ja.

 6. Det var ju ingen dålig födelsedagspresent. Live-music är oftast bra. Alla sångare har hört till även om ingen av dem har varit direkta favoriter.
  Plankstek är det evigheters evigheter sedan jag åt, så förmodligen hade jag valt den rätten. Så fiffigt om det är din fru som har givit dig födelsedagspresenten? Hon gillar musiken och du får den. En bra kompromiss. Gillas, tummen upp! 😉
  Rock´n roll är alltid bra!

 7. Presenten var bra. Andra gången jag lyssnar till dessa musiker. Dom firar 20 års jubileum i år. Det var mycket länge sedan jag åt en plankstek… säkert över 15 år sedan, gillar inte det som är till. Jerry Lee introducerade det hela anser jag.

 8. Har tänkt pröva Pinchos men det har inte blivit av. Förstår att det blev en uppiggande musikstund! Jag gick en gång på konsert för att uppleva Jerry Lee Lewis live, men han uteblev … tyvärr.

 9. Musikkvällen var mycket bra. Trevligt att få återuppliva härliga låtar och den live. Jerry var lite opålitlig då och då… sist jag såg honom live i Solnahallen 2007 trodde jag att han inte skulle komma in… efter en timme på utsatt tid dök an upp. Nu va förbandet mycket bra. Men spela piano kunde han.

 10. Pinchos är inte en krog jag har besökt men kikade in på hemsidan nu. Är konceptet att man beställer flera smårätter? För priset är ju per styck för små portioner så man får ladda på om man vill bli mätt? Var det gott? skulle du rekommendera det? Man bör väl upp i minst fyra rätter för att känna mättnad?
  Så trevlig med levande musik, vilken bra present du fått!

 11. Håller med dig till 110%, aldrig att jag skulle äta på Pinchos! 🙁
  Så kul att rockade loss, förstår att det var till belåtenhet!

  Ha en fin vecka!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *