Some image

Skyltsöndag #448

Trevlig andra advent till Er alla, vi går in på BP:s roliga Skyltsöndag.

Jag har tre kamrater som har varsitt sådant här fordon, det har benämningen Snow Trac. Först ut att visa är kompisen Sölla när han tar sin röda fina helrenoverade i minsta detalj till Tempo för att handla i vinterns framfart. Tack för bilden Ingela!

Ni kanske kommer ihåg tävlingen jag hade på den ”självlysande skylten” när man släcker ned i rummet från förra söndagen? Nu behövde jag inte skicka ut några trisslotter, för ingen kunde komma på vad det var 😉 Det var flaskans etikett. Och ni andra som gissade rätt på instrumentet gick lotterna iväg igår som en liten tröst.

Jodo det var allt en skvätt Blossa 23:a 🙂 Den kittlade till fint igår. 

Samling på bänken eller inventering av spritskåp med andra ord 🙂 Är man sent ute som av någon anledning året 2020, kan man bli utan dessutom.

Så drog jag till med ett test på ansiktsboka igen. 

En affär jag varit trogen sedan året 1990 faktiskt. Folksam har skött sig riktigt bra, fick ut slanten i veckan för alla utlägg jag haft. Jag lovade återkomma från mitt skadade tak där Hans drog fram.

Vi möts imorgon till inlägg som Gammal Svensk Bondejul 11 & Glad Måndag förstås 🙂 Hörde jag ett självklart? 

10 svar till “Skyltsöndag #448”

 1. Aldrig sett några självlysande etiketter. Som liten hade jag ett leksaks spöke som man först höll mot lampan och som sedan lös då lampan släcktes.
  Självklart tittar jag in imorgon, snyggt skyltat idag! Nu fortsätt titta på skidskyttet

 2. Vilket häftigt fordon, det måste ju vara ett måste när man bor uppåt landet!
  Även jag har sen några år tillbaka inhandlat årgångsglögg från Blossa, men inte alltför ofta varit imponerad, får de hur det är med årets…..

  Ha en fin andra advent ni också!

  • Ja smaken är ju som… Den där långa Blossan är alltid ett säkert kort. Årets tycker jag är hyfsad. Står lite över dom andra faktiskt.

 3. Skithäftigt fordon !Snyggt med flaggorna också.
  Ja, att det var någonting självlysande förstod jag men jag hade nog aldrig kunnat räkna ut att det var en etikett..
  Bra skyltat idag igen, som alltid!
  Ha en fin andra advent!

 4. Åh, ett sånt fordon kan behövas när det kommer mycket snö på en gång. Coolt med Sverigeflaggorna.
  Den flaskan var ny men kul att den blir självlysande i mörker.
  Så det blir till att fixa taket efter stormen Hans?

 5. SJÄLVKLART som svar på din fråga;-)
  Den där Snow Trac är ju hur läcker som helst. Trodde först att det var ett hemmabygge, men de säljs ju faktiskt ”på riktigt”. Perfekt om man bor i norra Sverige och/eller på platser med mycket snö under vintertid.
  Blossa-flaskorna är vackra, väldigt vackra. Och just årets design är WOW. Hade aldrig associerat etiketten till en glöggflaska. Det gjorde nog ingen annan heller;-)
  Sedan håller jag tummarna att lyckan kommer knacka på din dörr. Du har ju haft ett minst sagt motigt 2+23, så du är värt ett betydligt bättre 2024

  Tusen tack för länken och en så fin Skyltsöndag:-)

 6. Härligt skyltat hos dig idag 🙂 Snow trac har man åkt några gånger i fjällen.. vi hade en då vi skulle på offpist som vi blev dragna med på plats. Även hade vår guide en lavinhund med 🙂 Säkerheten går alltid först!
  Vilken tur Folksam gjorde rätt så du får pengar lagom till julen!
  Blossa är fina flaskor och goda!

  Trevlig andra advent!

 7. Tack Åsa! Jo Folksam har skött sig bra från dag ett. När jag ringde in skadan frågade dom om jag kunde hantera en motorsåg? Sätt igång sa kvinnan och tre dagar senare var trädet ned kapat och rensat på allt löv & ris på gården. Byte av all plåt fick jag ta en vecka längre semester inräknat med. Snow trac har jag aldrig fått åkt, det stämmer aldrig med dessa grabbar ut i spåret.

 8. Vilket häftigt fordon! Och spritskåpet går inte av för hackor…fast glögg är för sött för den redan söta…haha, nä men jag intar inget sött, varken flytande eller kompakt, det slutade jag med 1996, o lika rund o go är jag för det. Tänker inte snåla på griseknorrar och jansson till jul heller. Blossa-etiketten som ingen gissade rätt på är bland de snyggaste jag sett, wow! Tror du redan är rätt lycklig men lite mer skadar säkert inte! Och juligt är det hos dig, kan det bli bättre!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *