Some image

Skyltsöndag #465

Upp och hoppa. nu äre söndag vare sig vi vill eller inte. Och vad betyder söndag?                        Jo självklart Skyltar med BP såklart 🙂 

Nu ska jag inte gå tillbaka till året 2006. Utan denna plunta dök upp hemma hos en deltagare det året, jag hade köpte in ett gäng pluntor och jag gjorde egna skyltar på dem under några år. Denna plunta fann jag hemma hos Vandraren Micke. Hur vida vi fick fisk eller inte förtäljer inte historien 🙂 

Inte nog med Micke i hetluften, han kom ut i en splitterny tröja idag 🙂 

Inte nog med det, han klädde upp mig också 🙂

Tjo ho idag har jag inga Plåsterkåksskyltar att visa upp, men jag kan ju åka till och från 🙂 

Det är inte bara jag och Facit på vägen 🙂 

Nu smyger vi in på den allvarliga biten, denna skylt har jag framme i köket och tittar på den då det känns lite tungt…  

Jodo det finns en baksida, med en massa text (men det behåller jag för mig själv) 

Många glada uppiggande sigill blandat i texten 🙂  Tack fina människor. 

Jag önskar alla läsare som bloggare en fortsatt trevlig söndag. 

14 svar till “Skyltsöndag #465”

 1. Snyggt skyltat och vilket fint kort du fått. Coola T-shirts jag mötte 3 ”gubbar” på strandpromenaden till Amadores i mitten av veckan med Suntrip tröjor.
  Ha en bra söndag!

  • Tack LillaSyster, jo vi har vissa legender uti Svedala 🙂 Svenne Melander vet nog alla vilken vilken figur han gjorde. Lasse Åberg satte många avtryck i sina filmer 🙂 Ja kortet sög jag åt mig 🙂

 2. Fascinerande hur du arrangera startbilden på skyltsöndagen varje vecka…..sen gillar jag att man kan fixa t-skjortor som är unika å den första är cool, den andra däremot var mer eller mindre vidrig…den får mig att tänka på Palme-mordet som är Sveriges största trauma nånsin!
  Bilder på djur är alltid fina, får numera en massa kort på rådjur från bästa dottern med make som har djurliv runt knuten där de bor!

  Fortsätt krya på dej å tack för helgens inlägg!

  • Det är ingen konst att bygga skyltar, det är ett program 🙂 Kag lär upp dig det på 5 minuter och då har vi druckit en halv kopp kaffe och mumsat i oss en kanelbulle också. Palmemordet ja det var ett trauma, men kom ihåg att han blev frikänd. Jag har löst allt om detta mord och har en bok till som ligger hemma hos hans son som han anser vara rätt. Boken är skriven utav stjärnadvokaten Pelle Svensson. Oh vad kul att bästa dottern förser dig med naturen runt hörnet 🙂 Imorgon ska jag kliva upp, jag lovar för jag ska byta bandage på foten på plåsterkåken 🙂 Jag har tappat räkningen…

 3. Det var en cool t-shirt med Jönssonligan och du fick också en t-shirt. 🙂
  Skönt att bara behöva åka på besök till sjukhuset.
  Fint med en sån tavla att titta på.
  Önskar dig en fortsatt trevlig söndag.

  • Ja Micke och jag brukar ge varandra tröjor 🙂 Jag suger åt mig ang söndagen och jag har bäddat med mig igen 🙂

 4. Läser Christian inlägg och ja, jag tyckte väl att det såg ut som Christer Pettersson på t-shirten och kan bara hålla med om att det kanske inte var det bästa valet av motiv.

 5. Bra skyltat men mest glad är jag att Du skyltat med annat än från plåsterkåken.
  Ha en fin fortsättning på denna dag och krya på Dig.
  /åsa

  • Tack Åsa! Jo förra veckan var jag ledig från plåsterkåken:) Jag vart utsläppt på skärtorsdagen efter 6 dygn, då hade jag inte så mycket att välja på. Jag ska allt krya på mig.

 6. Rubrikbilden är den bästa du någonsin gjort, och det vill då inte säga mycket. Helt fantastiskt. Hoppas du hade kul när du gjorde den och att du kunde skingra tankarna:-)
  Skrattade gott åt pluntan och t-shirtsen.
  Det jag är gladast över idag är dock att du inte behövde leta skyltar på sjukhuset utan hemma och/eller i arkivet. Och det gjorde du med bravur:-)
  Tusen tack för att du orkade skylta. Stort tack för länken också:-)

  PS. är det Christer Pettersson på din t-shirt? DS.

 7. Det var ju mycket Nacka där hörru, o vilken tur vi slapp Plåsterkåksfoton nu igen! Håll dig därifrån, hör du mig!! Hoppas måendet blir bättre och bättre och du starkare för var dag som går. Och tack speciellt för lilla Bambi som skuttar där så fint, länge sedan jag såg några.

 8. Kul med pluntan!
  Härligt med djurlivet runt knuten, men de borde hålla sej där och inte springa upp på vägen.
  Hoppas du haft en fin start på denna vecka!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *