En som klarat jakten (hitintills)

Tittut i trädgården 🙂

Ansar lite buskar också…

Låt mig inte störa! Men jag fick en fin serie där jag låg på golvet med öppen altandörr 🙂

Det här inlägget postades i Blog. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till En som klarat jakten (hitintills)

 1. Ljusletaren skriver:

  Så fin serie. Tröttnar aldrig på att se på ert fina husdjur *ler*
  Vad har ni döpt hen till?
  Jättefina bilder!
  /kram

  Svar: Tack Ljusletaren! Vi har dålig koll på dem alla… några får tyvärr sätta livet till nu i jakttider… Tre gick åt i söndags, tom. var en jakthund in på gården i söndags och spårade… Jägaren kom ned och sökte hunden via GPS jag fick se hur den sprungit…

 2. BP skriver:

  Även om jag gillar rådjurssadel, så skulle jag inte kunna äta den när jag väl sett och bekantat mig med en så söt sak. Tycker du ska behålla honom/henne på skyddad mark, alltså på din tomt, om inget annat för att fota rådjuret. För visst är det ett rådjur!!?

  Svar: Ja det är rådjur 🙂 Vi har så otroligt många på ön, tyvärr blir många skadade av fordon… mörkret är besvärligt för oss bilister och sedan finns de som inte visar hänsyn heller…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *