Some image

Skyltsöndag #367

BP:s eminenta Skyltsöndag ångar på.

Lovade att återkomma från Jämtlandsresan, kan bara inte att undgå att visa en bråkdel av skyltarna som dök upp på Glassbaren.

Jag hade hört om denna bar som: Du åker väl inte förbi utan att smaka på deras glass? så jag tittade mig extra omkring. Plötsligt dyker skylten upp, ställer mig på hejdaren och svängar in.

Här var de ju 🙂 

 

Detta skulle bli spännande.

Glass disk till och med 🙂 

Väl inne en massa skyltar också… Bräcke ligger förresten nästan mitt i Sverige. Några mil från Sveriges geografiska mittpunkt bara för att nämna. (ni som följt mig vet om det stället)

Nästa gång ska jag prova… 

 

 

 

 

 

BP! Kolla bara på rosten 🙂 

Jag vill passa på och tacka för det fina gästvänligheten till personalen som tillät mig att gå runt att fota till BP:s Skyltsöndag. Jag hade tyvärr slut på pennor med in hemsida adress på, så dom fick det nedskrivet på ett papper. Jag återkommer 🙂  Alla ni som inte varit här kan jag bara rekommendera ett besök till.

Lola blir såklart med också. 

Hit ska jag ta en tur igen, 12 mils utflykt  blir värt detta besök. Tiden verkar inte vara så noga heller på dygnet:) 

Jag provade en blodapelsin med choklad till en strut. Blev fotad av en mor med barn och barnbarnet i en barnvagn där jag stod och mumsade i mig glassen. Flertalet barnfamiljer vandrade hit denna fina fredagseftermiddag. Flertalet bord finns att sitta vid. Dåligt väder sitter man inne. Bakelser, tårtor, kakor såg jag också till. 

Ett svar till “Skyltsöndag #367”

  1. Det verkar vara ett trevligt ställe med många fina skyltar dessutom och god glass! Jag kände inte till dem men bra att veta om man passerar Bräcke någon gång, har dock passerat med tåg. Du ser ut att ha det riktigt bra där i solen med en glass i handen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.