Some image

Slefie 10

Klimakteriehäxan ställer 12 frågor som vi ska svara på. Man får helst inte använda Google. Varje svar måste starta med den sista bokstaven i föregående svar. Tillägg inom parentes är tillåtna. Glöm inte att lägga in länken till ditt bidrag i Klimakteriehäxans kommentar.

1. Civilstånd: Sambo (tidigare gift men en kompis till mig förklarade en gång så här: Blomman! För vissa slutar det lyckligt för och för vissa andra med giftemål)

2. Utsikt: Orm Vråk.

3. Från fruktdisken: Kastanj.

4. Bra att ha: Jacka (speciellt under vintern)

5. Underhållning: Janne Schaffer. (Jag glömmer aldrig då han uppträde på våran skola i Aulan året 1973, snart 50 år sedan)

6. Stilfullt på kroppen: Rock. (jag har två stycken långa en beige och en i svart skinn)

7. Drömyrke: Kustbevakare. (Nu ska ni höra ngt roligt: Precis när jag skriver ned detta yrke på min utskrift i tisdags från sjuksängen piper det till, jo min vän Helena från Kustbevakningen skickar en bild, jag vill inte nämna vart hon var just då, mer än till havs förstås, med motsol och is. Då längtar man ännu mer…)

8. Äter för sällan: Efterrätt (skulle kunna äta chokladpudding med vispgrädde minst tre dagar i veckan.

9. Bra bok: Tom Petty (eller allt som har med T Petty att göra)

10. Hund: Yorkshire Terrier (min lilla fina kära Tuss var en med 75% inslag av Yorkshire. Rapp, finurlig och spårade bra)

11. Guilty Pleasure (alltså något man gillar trots att man vet att man inte borde, håll med om att det engelska uttrycket är bra och precist!) : Rök (ja ta bara som två takts rök som luktar förbränning på hög nivå tex från en skoter. Men man ska köra på rätt slags olja)

12. Sällskapsspel : Kortspel (det med 52 st kort där hjärter, spader klöver och ruter ingår, min favorit är Chicago)

Ni som har följt mig ett tag eller som inte kommer ihåg en tidig morgon när jag fick ett SMS: Det pep till i telefonen från Helena)

Ett svar till “Slefie 10”

  1. Hej Åke!
    Jag hoppas att du känner dig bättre nu.
    Om du har tid och lust, så kika in på min blogg…tror att du hittar något där som kanske kan tilltala dig? 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.